viernes, 4 de diciembre de 2015

Le Cirque des Emotions

Bon dia a tothom!

Ens plau presentar-vos el bloc del gran Cirque des Emotions, on podreu apropar-vos més a tota la informació, conèixer quin ha estat el procés de creixement d'aquest projecte i, poc a poc, anar enamorant-vos del circ que pretén emocionar a tots els infants.

Tot projecte neix des d'una petita idea però, tot gran projecte, ha de transformar aquesta idea, nodrir-la, modificar-la i, en definitiva, millorar-la. Per això, el que va començar sent una vaga imatge, ara ha adquirit forma, caràcter, personalitat i realitat. 

La idea principal que va motivar la nostra trajectòria va ser la intenció de mostrar cinc emocions als infants d'una forma més real, més visual; que mitjançant la nostra funció, poguessin sentir el que els nostres actors representen, veure que tots tenim emocions i que aquestes no tenen perquè ser negatives. 

Poc a poc, vam veure que un circ podia ser una opció molt adequada ja que existeixen una gran varietat de personatges als que caracteritzar des d'una emoció o una altra. Entre tots els components del grup vam escollir les emocions a representar: la tristesa, l'alegria, la por, la ira i l'amor. 


Ens encantaria poder contar-vos com a través del nostre Cirque des Emotions representarem aquests sentiments, però... i si veniu a veure'ns en directe i ho viviu en primera persona? Encara que aquest projecte sigui enfocat als infants, pensant en la forma de captar la seva atenció i en la seva educació socioemocional, ens encantarà veure com els adults tornen a ser petits i viuen aquesta experiència com si fossin nens altra vegada. 

Recordeu anar visitant el bloc on anirem penjant imatges i informació que pot ser del vostre interés!


L'equip artístic del Cirque des Emotions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario