martes, 6 de octubre de 2015

Preparació

Holaa!


Tot va començar per la creació, en primer lloc, del guió tenint en compte quins serien els artistes, quins personatges requeriem per a la representació de cada emoció. També ens varem fer una idea al cap del que voliem fer i després la varem plasmar en paper.
A continuació, una vegada que varem tenir clar el diàleg amb les seves respectives escenes i decidir quin personantge representaria cada component del grup. Vam pensar com ens hauriem de disfressar, és a dir, quina seria la vestimenta de cada artista que apareix en escena, és a dir, la carecterització dels components del circ. Aquesta ajudará a entendre millor que represente cadascun.  Per aixó ens varem inspirar en imatges observades d'Internet. Decidirem que havia de ser indumentaria molt estrambotica, molt vistosa i visual. Per aquest motiu ens posarem mans a l'obra i vam empredre el camí en busca de robes.

La música elegida esta pensada per fer reviure sentiments al públic, per emocionar, per a que la gent visqui i senti el que sent el personantge que està en escena. La trama de l'obra ens condueix a emocionar-mos i passar per les diferents emocions.

 Seguim amb el assatjos de l'obra teatral del nostre circ, on tothom és important i cadascun tenim un paper. Sempre que podem ens reunim tots a l'hora de la classe per continuar preparant i realitzant tasques que ens condueixin a conseguir el nostre objectiu. Tots estem nerviosos perque ens agradaria que sortis bé. Estem molt il.lusionats i pretenem que passeu una estona agradable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario